Ekspansion hos Søgaard Industri A/S

Søgaard Industri har de sidste måneder arbejdet på højtryk for at få lokalerne i Ejby klar til nye udfordringer. Virksomheden udvider nemlig med beholderproduktion i sort stål.

 

Hen over sensommeren har en del af lokalerne hos Søgaard Industri, stået over for store forandringer og de sidste detaljer er i disse dage ved at falde på plads til den nye beholderproduktion.

Beholderproduktion er dog ikke et helt nyt område for Søgaard Industri, som har mange års erfaring inden for produktion af beholder i rustfrit stål, så virksomheden føler sig godt rustet til de ny udfordringer.

Administrerende direktør Stefan Søgaard udtaler: 

Beholderproduktion i sort stål er et nyt marked for os, hvorpå vi endnu er nye og uerfarne men vi ser et stort vækstpotentiale både økonomisk og erfaringsmæssigt. Vi har allerede nu indgået samarbejde med 3 faste kunder som aftager en mindre mængde beholdere som alle produceres ud fra specifikke ønsker, hvorfor det er plads til nye og flere kunder. Så fremadrettet forventer vi os meget af det nye produktionsafsnit. Vi vil stadig holde fokus på vores kernekompetencer, inden for den rustfrie levnedsmiddel branche, men produktionen af beholdere i sort stål skal på sigt blive et lige så stort økonomisk ”ben” som den rustfrie del.

Søgaard Industri har godt 1200 kvm værksted, der her byder på en Roundo valse med en max kapacitet på Ø2000 x 2000mm samt en presse hvor vi er selvforsynende med endebunde op til Ø630. Desuden er der indkøbt svejse robot og plasma skærer, der gerne skulle bidrage til konkurrencedygtige priser.

 Desuden har Søgaard industri indrettet egne lokaler på Kingstrupvej 31 til overfladebehandling inden for sandblæsning, pulverlakering og maling.