Søgaard Industri A/S

Søgaard Industri A/S har siden 2006 fremstillet en betydelig mængde stålkonstruktioner i både rustfrit – og sort stål inden for hovedsageligt industrien.

Vores primære forretningsområde er svejsning og montage i rustfrit stål til virksomheder i forskellige brancher, for eksempel slagterier, mejerier, off shore, samt produktions- og farmaceutiske virksomheder.

Fælles for alle løsninger er, at Søgaard Industri leverer den højeste kvalitet og altid til tiden. Gennem årene har vi investeret i udstyr og maskiner, som på vores værksted gør os i stand til at skabe unikke løsninger, skræddersyet til vores samarbejdspartneres behov. Vi indgår forskellige entrepriseformer, afhængigt af opgaven.

Vores primære forretningsområder:

Inden for alle vores arbejdsområder har vi fokus på at være fleksible og servicemindede i forhold til den opgave, der skal udføres. Vi sætter en ære i at bruge vores erfaring og know how til at være en rådgivende underleverandør, der tilfører merværdi gennem unikke løsninger.

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.